- Autor: indigy
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Smetana ke šlehání 33% | 250 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
| Želatina (v suchém stavu) | 20 |
| Rybíz červený | 100 |
| Borůvky | 100 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8953 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 247,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 241,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 746 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 20.6, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 20.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






